Anadolu Öğretmen Lisesi Dönemi: 1989
1989 yılından itibaren okulumuza "Anadolu" adı eklenerek "ek puanlı-tercihli" konumuyla bir üst kuruma öğretmen adayı hazırlamaya devam etmiştir.Aynı yıl okulumuz bünyesinde açılan Fatih Lisesi, 2004 yılında bağımsız hüviyetini kazanarak eğitim öğretimine devam etmektedir.1992 yılında okulumuz MLO okulu olarak seçilerek öğretmen adaylarını çağın eğitim anlayışına göre yetiştirmeye başlamıştır.Okulun alanı içerisinde 1987 yılında temelleri atılan binaları büyük ölçüde tamamlanmış bir kampüs vardır.Yine okulun 38 döenüm bahçe alanına ek arazi istimlak edilerek Ders Aletleri Yapım Merkezi inşa edilmiş, 2005 yılı sonlarında bu alan faaliyete geçirilmiştir.Bugüne kadar 2263 mezun veren bu dönemde Bilal ergüven, Salim Yoncalık(Vekil), Mustafa Kamer(Vekil), Mücahit Tutar, İsmail Yora(Vekil), Mesut Eratik(Vekil), Ahmet Cahit Çoşkun müdürlük yapmışlardır.Nihat Erkünt 2003 yılından itibaren asil olarak müdürlük görevini yürütmektedir. 71  yıllık bu süreçte toplam 14000 öğrenci yetiştiren okulumuz bütün birikimi ve kalitesiyle eğitim ve öğretimine devam etmektedir.

Üye Formu

Derneğimize Üye Olabilmek İçin Lütfen Üye Formunu İndirin.
Üye Formunu İndirmek için Tıklayınız...

Kaybettiklerimiz

Talip APAYDIN