Hasanoğlan Atatürk Öğretmen Okulu Mezunları Derneği 4.Kuruluş Gecesi
TEŞEKKÜR
DEĞERLİ MEZUNLARIMIZ,SEVGİLİ DOSTLAR;
Derneğimizin düzenlemiş olduğu 4.kuruluş yılı gecesi büyük bir katılım ve coşkuyla yapılmıştır.Bu geceye katılarak desteklerini bildiren değerli üyelerimize,uzakları her zaman yakın eden İstanbul üyelerimize teşekkür ediyorum.

Gecemize katılarak bizleri onurlandıran Yargıtay Onursal Başsavcısı Sayın Sabih Kanadoğlu ve eşine,CHP Ankara İl yöneticileri Vecihi Orhan Coşkun ve  Murat Zeytinci ve eşlerine,eğitimci milletvekillerimiz Mustafa Gazalcı ve Nuri Çelik Yazıcıoğlu'na, Mehmet Hulusi Gökçen'e, Çankaya ve Yenimahalle  Belediyelerine, Edirne Makine Müh.Odası başkanı Yaver Tetik'e, Ankara Tabipler Odası'na, Eğitim-sen ve Eğitim-iş temsilcilerine, Gazi Mezunlar Derneği yönetimine, Köy Enstitüleri Vakfı Başkanı Erdal Atıcı'ya, MÜZED Başkanı Refik Saydam'a, Avukat Ali Ulusoy ve dost katılımcılara gönülden teşekkürlerimi gönderiyorum.

Gecenin sunuculuğunu üstlenen arkadaşımız Mustafa Özgür ile geceye şiir ve türküleriyle renk katan sevgili üyelerimizle, bu gecenin hazırlanışında emeği geçen yönetim kurulu üyelerime sonsuz teşekkürler.

Hasanoğlan Onurumuzdur diyen herkese ailemizde yer olacaktır.
Saygılarımla...

Nermin YAZARSOY YILDIRIM

Resimler için Tıklayınız...

Üye Formu

Derneğimize Üye Olabilmek İçin Lütfen Üye Formunu İndirin.
Üye Formunu İndirmek için Tıklayınız...

Videolar

Kaybettiklerimiz